Stektrismed kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Stektris er alltid godt. Det er mange som dropper ris, fordi de vil leve på lavkarbo-kosthold
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Det begynte med at jeg kjøpte mye stektris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Har vært veldig aktiv i det siste, men det ser ikke ut til å ha noen effekt på vekten så må vel i gang med en ny runde lavkarbo eller Dukan diett etter hvert
Det samme gjør du med grønnsakene. For meg er stektris litt latmannsmiddag. Kokt ris. Ofte lager jeg for mye ris og stort sett alltid blir det restemat-middag, altså stektris, dagen derpå
Kutt opp og stek tilbehøret i pannen først sammen med litt olje eller smør, og litt kikkoman. Stektris er perfekt om man har litt rester fra gårsdagen, blir jo alltid kokt for mye ris
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.