Proteinrikt, full av farger, og med en blanding av søtt og salt. En god sødme uten at det blir for mye, chili og rødløk for litt sting, og avokado som roer det hele litt ned igjen
Spiser du som meg sukkerfritt/lavkarbo og savner pasta, potet og ris som tilbehør til middagen. I samarbeid med fantastisk flinke Fotograf Nadia Frantsen, har jeg laget noen oppskrifter som garantert får deg (og gjestene dine) til å glemme at ris eller pasta “mangler” til middagen
Jeg er generelt fan av mat som lager seg selv i ovnen mens jeg kan gjøre noe helt annet. Denne gangen med rotmos og ovnsbakt brokkoli og cherrytomater som tilbehør
Ellers fortsetter x-life salget sitt, og under ser dere noen av mine favoritter. Skjær søtpotet og eple i skiver, ha i en annen ildfast form med litt smør, salt og pepper, bakes på samme grader og tid som svinet og ertene
Rør det sammen og pass på at det ikke setter seg fast i bunnen av kjelen. Dette er en deilig svinegryte som jeg fant oppskriften på i et utenlandsk matblad
Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. Denne ble dratt frem i dag og med kombinasjon av man tager hva man haver så endte det med dette til middag i dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.