Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Salt og pepper. Salt og pepper. 500 g indrefiletavsvin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefiletavsvin
- 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefiletavsvin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet. 600 g indrefiletavsvin
Vi har delt en paprika i to og fylt den med deilig philadelphia ost med smak av hvitløk. Vi begge elsker å lage god mat og ikke minst kose oss med god mat
Hei igjen, da har fått gått lang tur i finværet og møtt på flere tidligere kolleger – koselig Var masse folk i gatene og i parkene i dag, siden de fleste har fri på grunn avKristi himmelfartsdag
Bruk en skarp kniv, og lag et kutt i kjøttethorisontalt i den øverste tredjedelen av kjøttet. Ha kjøttet over i en ildfast form og sett steketermometer i den tykkeste delenav kjøttet
To kopper med vann for hver kopp medris (kaffekopper). Da var det på tide å fyre opp under steikepannen og da smøret hadde fått den rette nøttebrune fargen bar det oppi medindrefilet min
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.