Gni den ferdig stelte fasanen godt inn- og utvendig med salt og pepper. La fasanen stå en stund i ovnen med åpen dør, og strømmen slått av, før den transcheres
Legg fasanenpå soppen, hell på kremfløte til det dekker. Fjern fjær og evt innmat fra fasanene. Skyll godt og tørk fasanen med kjøkkenpapir så den er helt tørr
Skjær opp fasanen og server den med druene og sausen. Spe med buljongen og la fuglen ettersteke på svak varme uten lokk i ca 40-50 minutter, eller til den kjennes mør
Del fasanen i biter, to lår, del bryststykket i to på langs. De andre bitene er ikke så mye kjøtt på,. Fasangryte med gulrot og kantareller, servert med hjemmelaget potetmos
Familien Ferrero på gårdsplassen hvor både rosmarin og oliven trives. Jonas går på skolen. Andreas på. På denne tiden var heller ikke den lokale vinproduksjonen av noen størrelse
), bjørn, bison, elg, and, hjort, struts, fasan, vaktel, reinsdyr, due, skilpadde, kalv og villsvin. Litt mer spesifike forslag på hva du kan spise finner du lenger ned
Stek fasanene pent brune på alle sider. Drypp sitronsaft på og krydre med salt og pepper. Like før fasanene er ferdig, steker du epleterningene gylne i smøret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.