Det har vært svært hektiske og slitsomme, men også veldigartige dager. Og dette er resultatet. Som mange av dere vet har jeg idisse dagene vært fult opptatt med å spilleinn programmer tilKakekrigen
På tide å sette årets hyllebærblomst saft. Disse blomstene gir en nydelig sommersaft. Og hvem sier at man ikke kan servere hyllebærblomstsaft med sukker på kanten og limeskiver
Det er torsdag, det er kveld, det er april. Men bjørka utenfor vinduetmitt kommer ikketil å vente mer, den er klar for fest og er sprekkeferdig over å vise frem sin nye, grønne kjole
Hell på hvitvin og la det koke bort. Risotto alla Milanese. Spe deretter med kokende buljong, litt om gangen, og la det koke nesten bort, før du har på mer
Selv før jeg ble vegetarianer har jeg lært fra italienere å sette grønnsakene i sentrum av måltidet. En god pastasaus med gode grønnsaker som har stått og småkokt en stund er det beste jeg vet
Det har vært gøy, spennende og svært hektisk. Det var stas. Et lite utvalg retter. Heldigvis har jeg fått bo i land med sterke og gode matkulturer, og det har lært meg masse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.