Visp sammen eggmed en gaffel og tøm i gropen mens du bruker stekespaden som om du lager eggerøre. Rapsolje, kokt ris, gulrøtter, purre, brokkoli, champignon, løk, egg og scampi (rå eller ferdig)
Tror de som var med på befaringen ble lei av meg tilslutt, for jeg bemerket alle riper og hull selv om de kanskje ikke var vesentlige,pluss at vi hadde med en egen fagmann som noen ganger stilte Selvaag "til veggs"
Kokt risAmerikansk grønnsaksblandingLøkHvitløkEggerøreBaconkyllingbryst ScampiSalt og pepper Gjør istand alle ingrediensene stek opp eggerøren, kyllingen, baconen, scampien og gi grønnsakene en oppkok
Ha i egg og rør godt. Her kommer en oppskrift på kylling med stekt ris. Om du ikke kjøper Bama råkost, kan gulrøttene med fordel rives på grovt rivjern, mens hodekålen kan skjæres opp med ostehøvel eller en god kniv i små strimler
Ta eggemassen ut av steikepanna. Pisk egga. Det er lite tid og overskudd til å eksperimentere på kjøkkenet om dagen, men middag må me ha og her er min variant avfriedricemed kjøttdeig (inspirert av ei oppskrift eg fant i Tara smak som me fekk i søndagskalenderen
Kjevle resten av deigen og legg den på etter eget ønske over kaken. Strø et tynt lag med sukker oppå. Her ble det i går bakt, en eplepai uten egg og melk
Sopper og små røde lysestaker fra bruktbutikken er min julefavoritt. Har startet dagen med kake baking så kanskje det kommer en ny oppskrift her i morgen
Hardkok eggene og la de avkjøle. Skrell eggene og del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Fyllet i eggene kan gjøres så "hot" du vil ved å tilsette mere tabasco eller en annen "hot" saus, jeg har brukt en saus som heter piri piri og er ganske sterk
Fra avfall til en fullverdig eggerstatning. Den eldste prinsessen i familien (kona) syns derimot at dette smakte bedre enn vanlige marengs, også flere av mine kolleger sa det samme
Den skal ha sitt opphav i den jødiske diasporaen i Libya, og selv om den spises mye i nord-Afrika er det nok israelerne som skal ha mye av æren for at den har spredt seg til resten av verden og blitt den kanskje mest trendy brunsjretten de siste årene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.