Tror de som var med på befaringen ble lei av meg tilslutt, for jeg bemerket alle riper og hull selv om de kanskje ikke var vesentlige,pluss at vi hadde med en egen fagmann som noen ganger stilte Selvaag "til veggs"
Pineapple FriedRice er eksotisk og godt, og jeg har spist det flere ganger i Thailand. Jeg valgte her å lage det med scampi, men synes også kylling er veldig godt
Her er det nesten uendelig med muligheter til innhold, og den kan leveres meget raskt på bordet. I tillegg fungerer denne helt strålende uten kjøtt, men her brukte jeg litt kyllingfilet som lå i kjøleskapet for å få brukt opp denne også
Det er lite tid og overskudd til å eksperimentere på kjøkkenet om dagen, men middag må me ha og her er min variant av friedricemed kjøttdeig (inspirert av ei oppskrift eg fant i Tara smak som me fekk i søndagskalenderen
Nudler medbiffogreker eller scampi høres kanskje litt rart ut, men det er absolutt noe å prøve. Kok nudler etter anvisning på pakkenGni kjøttet inn med salt, pepper og gjerne en kryddermiks hvis du harStek hele biffstykket i litt olje i ca tre minutter på hver sideNår du snur biffen tilsett sopp delt i fire, løk og sukkererterTa opp selve biffenog la den hvileTilsett kokte nudler i pannen sammen med grønnsakene og hoisin- eller teriyakisaus
Server BiffStroganoff sammen med ris eller potetmos og grønnsaker. Del sjampinjong i biter eller skiver og stek sammen med løk inntil løken blir gylden og blank og soppen får en gyllen farge
Det har den vært for meg, og jeg er nå veldig fornøyd med at jeg har funnet en oppskrift for dette. Det klinger godt, og for de av dere som spiser lavkarbo har sikkert tortillaen vært et savn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.