Den søte, litt bitre smaken en gele eller et syltetøy av rognebær og epler eller pærer gir, løfter haresteken, reinsdyrgryten eller rypefiletene til nye høyder
Legg kjøtt og kål lagvis (kjøtt nederst med fettsiden ned) med salt og pepper mellom lagene. Lammet er endelig i butikkene, og rettene står i kø for å bli laget
Tid ja - hvor fort den flyr noen ganger. Den "gamle" oppskriften i en ny forkledning. På den måten er det lett å fylle kremen i "stien" uten å trenge fancy utstyr
Jeg har helt dilla på salat om dagen - må være vårens anmasj. -) Dette er en salat med Bresaola (italiensk variant av lufttørket, lettsaltet oksefilet som har modnet i 2-3 måneder), chévre (fransk geitost), jordbær og pærer
Fredag er den beste dagen i uken. Det er den beste dagen for sofasitting og tvtitting. Som sagt før. Middagen i kveld blir Lammesteik med potetmos og rødvinsaus
Den romerske soldaten Martin, som ble biskop av Gallia, og senere utropt til skytshelgen, var så blyg og lite interessert da han skulle utnevnes til biskop, at han rømte og gjemte seg
Jeg har fått spørsmål om oppskrifter med nøtter så her kommer en variant jeg testet ut forleden. Pass på at du bruker en form som får plass i fryseren, uten at den skal være for dyp
Det er mange år siden vi selv lutet torsken, men neste år har vi planlagt å gjøre det igjen. Skal den være fast eller løs, mild eller salt i smaken, gul eller hvit i fargen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.