Legg fisken med skinnsiden ned i en form. Lutefisk er tradisjonell mat i nordiske land. Lutefisken serveres med tilbehør som poteter, bacon, ertestuing og flatbrød
Jeg MÅ bare minne dere på denne oppskriften igjen,dette er så enkelt, og SÅ godt. MÅ prøves. Denne gang servert med flintstek, stekt i ovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
Ja så er det tidfor Detox igjen. Jeg gjør det fordi jeg får så veldig god energi av det. Jeg bruker ikke så mange av de oppskriftene, men om du følger denne lenken kan du lese erfaringer og matforslag fra mine tidligere Detoxer her >De oppskriftene jeg har benyttet mest er disse fra Gwenyth Palthrow>
Og husk tilslutt, smak og behag skal alltid diskuteres. Men å prøve å få utlendinger til å like lutefisk, det kan være en prøvelse som det skal svært mye overtalelse til for å lykkes med
Sukker og karri som Don Segundo i VG gjorde i sin tid. lutefisk, ca 1 kilo butikkjøpt til hver. 1. Legg boksen (innholdet) med tørkede erter i vann over natten
Den har lang tradisjon i den nordiske folketroen, og i en amulettpose helt tilbake fra bronsealderen er det funnet rognekvister sammen med forskjellige andre tryllemidler
Det er fort gjort, men ha alltid litt mer vann i enn oppgitt. Resultatet ble fantastisk med fast og fin fisk som ble ferdig på kortere tid enn å tilberede den i stekeovnen
En drikk som ble drukket under den kalde årstiden. Allerede for mer enn totusen år siden, tilsatte grekerne og romerne forskjellige krydderier i vinene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.