Posted by Torill Anita. Tweet. Dette er en variant av den klassiske sommerretten «blomkål med flesk». For meg er dette typisk sommermat som smaker ekstra godt med ferske grønnsaker
Denne oppskriften er helt AMAZING. Og dette har jeg mamma til å takke for (merci maman. ). Alle jeg kjenner vegrer seg litt til å lage béchamelsaus fordi det klumper seg, det er litt tungvint med flere steg, smøret må ikke brenne, man må spe melken gradvis… Glem det
Hvit saus, også kjent som bechamelsaus, er en av basissausene i det franske kjøkken. Bechamelsaus er også vanlig innen italiensk matlaging, og er en viktig ingrediens i for eksempel lasagne
Hjemmelaget lasagne er en familiefavoritt. Den tar litt tid å lage, men smaker utrolig godt. (Det kan derfor være lurt å lage litt ekstra når man først setter i gang, så har man middag senere i uka også)
Hvit saus (Bechamelsaus). Hvit saus (Bechamelsaus). Blomkål er en allsidig og deilig grønnsak. Den kan brukes rå i diverse salater, kokt som en egen rett, eller som tilbehør til kjøtt og fisk m
Nå er helgen på vei og da er det på tidet med litt digg kosemat som denne ratatouille-lasagnen. Bonus er at den er kjøtt-fri men jeg kan garantere at ingen vil synes denne retten mangler noe som helst
Bechamelsaus. Bechamelsaus. Ha deretter et lag bechamelsaus, et lag kjøttsaus og nye plater. Over de øverste platene skal det kun være et lag bechamelsaus
Det kan derfor være en fordel å lage en bechamelsaus som brukes til å lage mosen. Bechamelsaus. Spe inn bechamelsausen til mosen har en passende konsistens
Aromatisk melk til bechamelsausen. Finnes ikke bedre enn fersk og hjemmelaget. Jeg har tidligere laget lammepostei, men denne gangen gikk jeg for svinelever, og lagde en god, gammeldags postei med masse herlig smak
Kjøttsausen smakte deilig av lam, kanel, tomater og oregano og den hvite bechamelsausen ble perfekt tykk, kremete og mild med et hint av muskat og parmesan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.