Moussaka er en tradisjonell gresk rett med etterhvert godt fotfeste også i Norge. Grekerne bruker som oftest lammekjøtt, men her til lands er det nok malt kjøttdeig fra okse som er mest brukt
Jeg synes toro-pakken med moussaka er stusselige greier, så jeg bruker heller denne oppskriften. Det er litt mer arbeid, og tar litt lenger tid enn å ty til toro, men til gjengjeld får du en 100 ganger bedre moussaka
Gresk Moussaka ligner litt på lasagne, men pasta er byttet ut med aubergine. Moussaka er en rett bestående av tre lag som alle tilberedes hver for seg før de kommer sammen i én og samme rett
Gode oppskrifter på formretter får jeg aldri nok av. Formretter er så greie og lettvinte. De kan gjøres i stand på forhånd, og de er fine å servere når en skal lage mat til mange
Moussaka. 26. 04. 2015 kl. 23. 32 i. Middag. Én kommentar. Ett sunnere alternativ til lasagne er jo moussaka, siden da pastaen er erstattet med grønnsaker
Årets første mandag er her, og det betyr årets første meatfree monday. For meg er det bare en av 365 dager med vegetarmat, men for noen er det kanskje én av 52 vegetariske middager
Oppskrifter. Moussaka med squash og aubergine. august 2, 20152 kommentarer. Det er fort gjort at en god moussaka plutselig inneholder litt mer kalorier enn man skulle ønsket, og nettopp derfor er det fint at det finnes gode hverdagsalternativer
Kommentarer
cecilie eide
Oppskrift borte
cecilie eide
Oppskrift borte
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.