Tilsett mer fransk krydder som rosmarin, ett par laurbærblader, timian eller provence krydder. Helt på slutten kan du ga ha i litt mel for å jevne sausen, men du behøver ikke
En elegant "Mousse au citron" er likevel enkel å lage. Lekker og luftig "Mousse au citron". 30. 05. 2014. Denne desserten får meg til å tenke på Versailles og fransk herskap og eleganse, så lett og luftig er denne sitronfromasjen
Det finnes drøssevis av oppskrifter på den klassiske kyllinggryta coq au vin. Lag en liten krydderball ved å legge knust hvitløkfedd sammen med timian, persille, pepperkorn og laubærblad i et lite tørkle eller bomullsklut
Coq au vin - Fransk gryterett. Coq au vin er en klassisk fransk gryterett. Bland sammen rødvin, hvitløk, laurbærblad og timian til en marinade i en stor bolle og legg høna/kyllingen i
Sopp og løk og gulrøtter, alt i en himmelsk saus. Så har du kyllingbitene og stekeskyen oppi gryta, nå tilsetter du rødvin, kyllingkraft, hele timian stilker og laurbærblad
Gjett om vi satt å drømte om neste tur til Paris, og følte nesten at vi var der. Når livet er veldig travelt, og vi egentlig ikke har tid til så mange pauser i hverdagen, er det en ting som holder min motivsjon oppe, og stressnivået nede
Coq au vin er en fantastisk rett, og er tradisjonell fransk husmannskost. Laubærblad. Start med å lage en liten jevning til sausen (kan droppes ved å koke inn kraften etterpå)
Bruk kjøkkenhyssing og bind sammen stilker av rosmarin, timian, bladpersille og laurbærblad. Jeg ble så glad da jeg fant oppskrift på Pot au Feu i Tara Smak nr 7 at jeg umiddelbart tok meg friheten å låne den. 2 laurbærblader. 2 laurbærblader
Jeg vet ikke helt hva som skjer hjemme i disse dager, men da jeg skulle lage kake i dag og trodde jeg hadde alle ingredienser - var vi plutselig tomme for egg
Kylling i hvitvin er en variant av den klassiske franske gryteretten Coq au vin, en rett bestående av hane kokt i rødvin sammen med løk, hvitløk og urtekrydder
Denne nydelige gryteretten Coq au Vin er egentlig en høstrett, og man kan godt si den er Frankrikes nasjonalrett, den er svært populær over hele Frankrike og lages på forskjellige måter fra distrikt til distrikt og med sin egen lokale vin
Skal du ha mange gjester er Coq au Vin en veldig grei rett å servere. Coq au Vin er fransk bondekost på sitt beste og her blir det aller best når man lager alt fra grunnen av, så da starter man med å koke kyllingkraft, og fortsetter videre mens kraften koker med å tilberede resten av retten
Ah, nå har jeg endelig klart å lage disse fantastiske pain au chocolat. God morgen alle sammen. ). Dette er noe jeg spiste til lunsj hver dag på skolen i Brasil, og før jeg begynte å bake ante jeg ikke hva det var jeg spiste
Her en oppskrift på Coq au vin, eller hane i vin, som er en klassiker i det franske kjøkken. Hell over vinen (eller buljongen men da blir det ikke coc au vin)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.