Pot au feu, fransk kyllinggryte
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 stor hel kylling (Holte gård eller Louise f.eks.), ca 1,2 kg 2 løk, i skiver
  • 6-7 hvitløkfedd, hakket
  • 4-5 poteter i terninger
  • 2 pastinakk i terninger
  • 1 liten kålrot i terninger
  • 4-5 gulrøtter i terninger
  • 1/2 purre i skiver
  • 2-3 stilker stangselleri i skiver
  • 1 ts hele hvite pepperkorn
  • 2 buljongterninger eller fond (kylling eller grønnsak)
  • 2 laurbærblader
  • Salt og pepper
  • Lag også gjerne en boquet garni som du legger oppi og fjerner før servering, se nedenfor
  • Brød/ baguetter
  • Diverse typer dijonsennep (helst)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.