Kanskje jeg lager fra bunnen av neste gang, oppskriften så ikke altfor vanskelig ut. Det som var det spesielle i med deres oppskrift, var at det ikke var det tradisjonelle smeltede smøret (eller remuladesausen) til som tilbehør - det var en yoghurtdressing
Torsk er enkelt ved at den faller fra hverandre når den er ferdig. Bland sammen alt i marinaden og legg fisken (ikke frossen) i marinaden i kjøleskapet en time
Lun chevre eller brie er en sikker vinner, spesielt med dette fantastisk tilbehøret. 2-3 Rødbeter1 Chevre10-12 valnøtter4 skiver rugbrød3-4 ss balsamico2 ss olivenolje2 ss honning1 pk ruccola eller eikebladsalatSalt og pepper
Det er nok ikkealle som har ramsløk liggende å slenge, men hvitløkssmør funker også bra. Jeg har laget mange typer marinader opp igjennom, men ingen kan måle seg med denne aller enkleste av dem
Kyllingen skal ha romtemperaturBland alle krydderne (evt i en morter) og tilsett olje,Gni inn kyllingen med blandingenÅpne ølboksen og hell ut ca halvparten (eller drikke det)Tre så kyllingen over boksen så den står oppreistStek kyllingen på 200 grader i ovnen eller på grillen i ca 1 timeFor å sjekke om kyllingen er gjennomstekt kan du stikke en kniv inn i den tykkeste delen av låret
Men det er ikke bare bloggen som har blitt lidende, middagsbordet har også båret litt preg av lettvinte løsninger som vi enten har blogget før, eller som ikke har vært all verdens å skrive om
Det er ihvertfallikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
Jeg vet at mange spiser kveite i romjula, og det er den aller beste fisken noen kan servere meg. Da er det ny uke, og jeg er helt sikker på at mange stresser med forbredelser til jul
Ett er ialfallsikkert. I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak. Svinelever, svinetunge og mye mer er heller ikke å forakte
Har du ikke grill, steker du pakkene i ovnen. Grilles på middels temperatur i ca 20 minutter. Jeg stakk innom Lavkarbo gjort enkelt her om dagen, og da fikk jeg inspirasjon til dagens middag
Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Du trenger ikke mer enn 1/4 av denne pestoen til hummerne, men det blir litt puslete å lage en bitte liten porsjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.