Ovnsbakte poteter smaker kjempegodt og passer som tilbehør til så utrolig mye. Ikke glem at du med få ingredienser lett kan variere og gjøre enkle poteter til en spennende smaksopplevelse
I går serverte vi kylling her hjemme til søndagsmiddag da vi fikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Ikke så værst ille når kjæresten disker opp med dette til middag på en helt vanlig hverdag. Det er riktignok min oppskrift, men det blir minst like godt, hvis ikke enda bedre, når du får det servert
Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking
Enkel, god og sunn middagsrett. Kylling og grønnsaker tilberedes i samme form. Resultatet blir mør, saftig kylling med masse smak, god saus og smaskens grønnsaker
Ovnsbakte poteter er snadder og en god kilde til nødvendige næringsstoffer. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små poteter med skallet på
Her følger oppskrift på en god og lettlaget vegetarrett. Denne er et fint alternativ til tacos og enchiladas som en fredagsrett, men passer også godt å servere som en kjøttfri middagsrett
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.