Sprø og saftige Chicken Nuggets med ovnsbakte potetbåter
Vurder denne oppskriften!
Din vurdering
Sammenlagt vurdering 00 vurderinger
Ingredienser
2
kyllingfileter
2
egg
Mel
Corn flakes
Olivenolje
Salt
5
poteter
Instruksjoner
Kutt kyllingfilet i store biter. Dyppes i mel, egg og pulverisert cornflakes fra hver sin bolle i denne rekkefølgen.. Legges på stekebrett med bakepapir. Poteter deles i båter og pensles med krydder og olje. Legges på samme brett. Stekes i 20 min på 200 grader. Ta ut nuggets og legg i form. Stek videre poteter i ca 5 minutter til.
Fremgangsmåte Vask og skjær poteter i båter, vask og skjær aubergine i skiver. Stek laksefileter på middels varme i en panne til nesten gjennomstekt, smak til med en klype salt
Denne siste halvtimen er til for at svoren skal bli gyllenbrun ogsprøstekt, følg nøye med på tempraturen slik at den ikke svir seg(dette går ufattelig fort)
Salt og pepper. Ovnsbaktepotetbåter er kjempegodt til det meste. Del poteten i to eller fire, og ha de i en bolle og sveip over olivenolje, hvitløk, salt og pepper
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Skrell og skjær søtpotet i mindre biter, kok til mør og mos med en stavmikser. Stek i smør på middels varme til gjennomstekt, ha også oppi pepperoniskivene så de blir sprø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.