Tilsett oliven i kjelen. Passer til. Til 4-6 personer. ♫♪ Pazo de Villarei Albariño 2012Middels dyp grønngul. 100% Albariño Metode. Drikkeklar nå, men kan også lagres 4-6 personer
Men nå ser bacalao ut til å bli stadig mer interessant rett for stadig flere nordmenn etter at vi som turister har besøkt landene som kjøper norsk klippfisk
Å lage bacalao i leirgryte er en fin måte å tilberede denne retten på. Dessuten er det smart å lage og smake til den tomatbaserte sausen med løk og diverse på forhånd
Halvparten blandes i stekeforma, resten venter du med til fisken er stekt. Baccalao i Monte, MadeiraHadde et par fine levada-turer på Madeira (langs de lange vannkanalene i fjellene) – begge turene endte opp med et måltid på nærmeste mulighet – og da langt utenfor urbane områder – og begge ganger ble det bacalao
Alt tilberedt i grillen på verandaen. Bacalaoen er akkurat ferdig. Tørrfisk, eller stokkfisk, ser vi lite til her syd i landet, dessverre, men i Italia får du stoccafisso overalt
Når du har for mye issalat i drivhuset, er det jo greit å tilberede den litt anderledes. Å grille Bacalao er ingen kunst, men retten får allikevel noe kunstnerisk over seg
Fortsett vekselsvis med med alt tilbehøret. Komponerte min egen Bacalao jeg. Sett på lokk og la det koke i ca 1 time eller til potetene på toppen er møre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.