BACALAO I LEIRGRYTE
Torilds mat
Torilds mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • . 600 g utvannet klippfisk uten skinn og ben i passende porsjonsstykker (vannet ut i 12 timer, skiftet vann en gang)
  • 2 løk i tykke skiver
  • 1 dl olje
  • 1-2 røde paprika i tykke strimler
  • 4 hvitløkfedd noe hakket
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 dl vann (skyll tomatboksen)
  • salt
  • 1/2 ts chilipowder eller litt kvernet pepper
  • 1-2 ss sukker
  • poteter til 4 personer i tykke skiver

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.