Dette er virkelig en enkel og smakfull middag og den gir minimalt med oppvask. Bruk en stor ildfast form og ha i grønnsakene, tilsett olje og urtesalt og bland litt så oljen blir fordelt
Server gjerne med kokte poteter eller ovnsbakte potetbåter. Hakk opp baconog stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom til de blir sprø
BACONOG TOMATSALSA. Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt baconog bakes i ovnen med poteter og asparges
Da passet det godt med en god søtpotetmos med bare et hint av lønnesirup, en godt sprøstekt topping til fisken, og en deilig grønn salat medmed revet ingefær i vinaigretten
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Legg baconskivene i ovnen (sammen med søtpotene) til de får farge og er sprøe. Jeg har valgt og gjøre dette i ovnen, men det kan saktens lages over grillen med aluminiumsfolie (forvent litt lenger tid)
Ovnsbaktecherrytomater er utrolig godt og passer perfekt til det meste av kjøtt og fisk. Ha over litt olivenolje og rør rundt med fingrene så oljen dekker godt
I dag hadde vi lyst på ovnsbakt torsk her hos oss, det blir frossentorsk, men den er aldeles nydelig, og når den er bakt i stekeovn blir den saftig og smaksrik
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.