Ovnsbakt bacalao med cherrytomater og bacon ♪
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 4 1 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g klippfisk til bacalao (ble ca. 1100 g ferdig utvannet)
  • 6-8 stk potet
  • 2 fedd hvitløk
  • 1-2 stk løk
  • 2 stk hermetisk røkt paprika
  • 1 stk chili
  • 20 stk cherrytomat
  • 140 g bacon
  • 2 dl olivenolje
  • Oliven, svarte uten stein
  • Pepper, grovmalt
  • Basilikum
  • 20 % av vinen i 12 md. på 2 og 3 år gamle franske eikefat. 80% i
  • Innhold:Alkohol 13,00%

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.