Bacalao med ekstra umami!
umami
umami
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g nok til
  • 3-4 porsjoner
  • 1 del utvannet klippfisk
  • 1 del kokefaste poteter
  • 1 del løk + litt mer potet til å legge over baconet i bunnen gryten
  • 1 boks hermetiske, hakkede tomater pr. 500g fisk
  • 1 ss tomatpuré pr boks tomater
  • evt. kan du ha i litt paprika, gjerne den hermetiske som er grillet og flådd.
  • 1 pakke tørrsaltet bacon
  • 3 fedd hvitløk, knus, finhakket og blandet i de hakkede tomaten pr. 500g fisk
  • 1 dl ekstra virgin olivenolje pr. 500g utvannet fisk
  • chilipepper etter smak, fersk eller tørket i flak.
  • 2-4 dl hjemmelaget kyllingkraft pr. 500g utvannet fisk (Stange kylling har nå frossen kyllingkraft som er super.)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.