Ribberull hører julen til for meg. For første gang har jeg laget ribberull, det er veldig enkelt, og man trenger ikke stor syltepresse for å få bra resultat
Porchetta er den møraste ribberullen du kan tenke deg, med sprø svor som rein bonus. På Sardinia blir ribberullen kalla «porceddu» og blir steikt i vedfyrte omnar med einer og myrt over glørne
Ribberull og surkål04. Enkel julesnacks som kan krydres etter egen fantasi. Det har blitt 7. desember og her kommer en hurtig julekake for dere som ikke har kommet helt i gang enda
Ribberull og surkål04. Fordelen med å blogge er at jeg får organisert mine egne oppskrifter. Hvis jeg fortsetter i noen år med julekalender så begynner jeg å få meg en god kokebok for både tradisjonsbakst og annet julegodt
Ribberull og surkål04. Marsipanen kan serveres naturell, eller for eksempel trekkes i sjokolade. For et år siden skrev jeg noen av mine tips og triks for julekvelden, i dag blir det mer julesnop
Ribberull og surkål04. Jeg liker å lage julebrød med honning og mye tørket frukt. 6. desember og luke 6. I dag vil jeg legge ut oppskrift på et julebrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.