◊ Pensle med smør og rull de i hvitløk- og urteblandingen. I dag har vi vært og grillet hos et vennepar, og disse brødpinnene hadde jeg med meg i vesken
Stek med litt olje fra fetaostglasset, og krydre med chili, hvitløkog gressløk. Serveres med fetaost. Chilikrydder, hvitløkskrydder, salt og gressløkkrydder
Men - det er ikke bare meg her i huset, jeg har en mann og en sønn som er veldig glad i det så det hender jeg lager det allikevel og da alltid fra grunnen med skrelte poteter stekt i olivenolje og ferdig med det
Legg ribba med svoren ned og start å rulle fra kjøttsiden, slik at svoren kommer ytterst. For første gang har jeg laget ribberull, det er veldig enkelt, og man trenger ikke stor syltepresse for å få bra resultat
Også kan du flotte deg med bakte hvitløksfedd på glass senere i uka. Og er ikke de små feddene som har fått være med inn i ovnen fra start til slutt alltid bare knallgode
Hell på olje og salt, pepper og krydder. Kutt litt av toppen av en hvitløk slik at båtene kommer frem. Klem litt på hvitløken slik at båtene blir litt løse
Hvilke retter kan jeg bruke Salvie til, og om dere har laget te, hva har dere blandet med. Jeg har jo jobbet med kamille en stund, men det er litt nobrainer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.