Helstekt ytrefiletavsvin er en fantastisk fin råvare. I dag har jeg laget en marinade som ytrefileten har fått steke i, og som tilbehør masse gode grønnsaker og små mandelpoteter
Savner du noe saus. Fremgangsmåte Skjær svin i mindre biter og stek sammen med litt smør, finhakket hvitløk, ingefær, chili og krydder til gjennomstekt
Jeg har et eksempel som jeg brukte i dag, men der hvor jeg i dag brukte ytrefiletavsvin, ville jeg nok optimalt byttet med ribbe eller and, uten at det betyr at dette ikke er så enormt godt også
Ha honningen på oversida avytrefileten, fordel den godt ut over heile flata. Ytrefileten har minst like masse smak, og blir mørare enn det meste med riktig behandling
Som du skjønner ut av ingrediensene er den både salt og søt. Teriyaki saus er en Japansk saus basert på soyasaus, eddik, brunt sukker, ingefær og hvitløk
Stek svin sammen med finhakket hvitløk, ingefær, chili og krydder til gjennomstekt. 500 g svin (ytrefilet). 1 ts fersk ingefær. 500 g svin (ytrefilet). 1 brokkoli 1 gulrot 1 ts fersk ingefær
Når det er tomater i en rett er det alltid godt å runde av den syrlige smaken med sukker. I Asia spiser de ikke så mye svinekjøtt, det går mest i kylling og lam, men av og til står svin på menyen
Grisekjøtt blir ofte brukt fordi griser kan ales opp av bønder med små jordeiendommer. I hele landet benyttes nøtter (peanøtter, hasselnøtter, valnøtter) som en del av rettene, og til måltidene serveres det ofte te
Varm opp en wok- eller stekepanne med nøytral olje og brun kjøttet godt. 250 g svinytrefilet, i strimler. 1 cm ingefær, finhakket. 250 g svinytrefilet, i strimler. 1 cm ingefær, finhakket