Vaktler i fløtesaus med flowersprout og ovnsbakte poteter
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 vaktler evt litt tyttebærsirup
  • Smør og olje tl bruning
  • champignon eller annen sopp
  • 1 løk i tynne skiver
  • 2 ss knust tørket skogsopp (kan utelates)
  • 2,5 dl vann
  • 2,5 dl melk eller fløte
  • 1 boks seterrøme eller creme fraishe
  • 12 einerbær som du knuser i en morter
  • 4-5 skiver med gudbrandsdalsost
  • frisk timian
  • salt og pepper
  • ripsgele eller tyttebærsyltetøy, ca 2 ss evt litt sukkerkulør
  • Jevning av 2 ss hvetemel utrørt i 1 dl kald melk

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.