Legg den andre halve kakebunnen oppå marengsen og pynt den med de bærene som er igjen, og mynteblad. Denne kaken er en gammel gjenganger men hvetemelet er byttet ut med mandel- og kokosmel
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Deles opp med en skarp kniv og server gjerne med friske bær. Kaken vil “sette” seg i kjøleskapet og den myke kjernen vil være med på å gjøre kaken saftig og god
mai i fjor prøvde jeg en ny variant med pisket krem, blåbær og jordbær på toppen. Det er en veldig fyldig kake, med ekte sjokolade i deigen, og smaker rett og slett himmelsk
Her er den laget med krem og blåbær, men du kan gjerne bruke andre typer frukt eller bær, hakkede nøtter, revet sjokolade eller hva du liker best som pynt
Kvæfjordkakemed vaniljekrem, cappuccinokrem og bær. Del kaken i to like deler og plasser den ene delen med marengs-siden ned, sprøyt et lag vaniljekrem over og legg den andre delen med marengssiden opp