Blirfaktisk bedre og bedre med dagene også, så helt klart en favoritt å bake tett opp mot jul. For å fåtil kanten rundt, klipper du tilbakepapir som du fester innispringformenmedlitt nøytral olje
Knus oreokjeksene i en kjøkkenmaskintil det blir en fin masse (se bilde her). Ha resten av kremfløten i en liten kasserolle og varm den opp (påmedium varme) til den begynner å småkoke, samtidig som du rører i den
Bildene ble litt kornere og gule, men sånn blir det uten naturlig lys, haha. -D Denne har jeg vokst opp medog er faktisk fra "Norsk Ukeblad" i en liten bok med masse ulike sjokoladekaker
Den stivner når den blir avkjølt. Kle medbakepapir. Som mange av dere vet har jeg idisse dagene vært fult opptatt med å spilleinnprogrammertilKakekrigen
La kaken bli helt avkjølt før du tar på glasur eller krem. Så det blir nok reprisei år. maii fjor prøvde jeg en ny variantmedpisket krem, blåbær og jordbær på toppen
Denne JENTE-kaka er pyntet med rosa oghvitepikekyss, små frukt-terningerog en søt porselensfigur. Helles i stor langpanne som er dekket medaluminiumsfolie
Den stivner lett når den blir avkjølt. Her er den laget med krem og blåbær, men du kan gjerne bruke andre typer frukt eller bær, hakkede nøtter, revet sjokolade eller hva du liker best som pynt
Ogsiden det er barn ifamilien var jo sjokoladekake en selvfølgelighet, men jeg synes kjøpekakene er så utrolig søte, og de jeg lager selv synes jeg blir så tørre og tunge, så da stod jeg der og ante ingen råd, før jeg kom på at svigerinnenmin lager verdensbeste sjokoladekake
en sjokoladekake blirikke bedre enn dette. *Pisk smør og sukker hvitt. Okei alle sjokoladeelskere, her er det bare å begynne å sikle, for her kommer oppskriftpåmin egen sjokoladekake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.