Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Det skal bli så stivt at du kan snu bollen oppned, uten at det renner ut. Kvæfjordkake er en kake med marengs, vaniljekrem og mandler, og kalles også ofte for «Verdensbeste»
Pannacotta med kjempeluftig sjokolademousse - verdensbeste dessert. Ja, jeg synes fortsatt at pannacotta er noe med det beste jeg vet, og verdensbeste dessert
Neste gang du lager Skolebrød, prøv å drysse noen med fargerikt kakestrøssel i stedet for kokos. ♥ "Skolebrød" er best å fryse uten melisglasur og kokos/strøssel fordi melisglasuren ellers kan skalle av
De skal vispes helt stive, så du kan snu bollen uten at det faller ut. mai forsøkte jeg meg på å lage Kvæfjordkake (for mange kjent under navnet «verdensbeste») for første gang i mitt liv
I tillegg er den perfekt til å fryses (uten glasur). Denne kaken startet med at vi hadde for mange sitroner på jobb, og jeg måtte finne på noe vi kunne bruke dem på
Kaken er glutenfri, og oppskriften og bildet er hentet fra boken «Bak glutenfritt med Ulrika». Denne kaken er en gammel gjenganger men hvetemelet er byttet ut med mandel- og kokosmel
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv