Jeg hadde kjøpt en familieribbe, altså en ribbe med både en kotelettdel og en tynnribbedel. Kotelettdelen ble altfor tørr, så dette egner seg til tynnribber
Stekes i ytterligere 1,5-2 timer for tynnribbe, bruker du familieribbe steker du den i 2. Beregn 250-500 g ribbe per person, det kommer ann på hvor mye tilbehør du serverer til
2 kg tynnribbe i marinade. 2 kg tynnribbe (beregn ca. 2 kg tynnribbe (beregn ca. Her i huset spiser vi ikke ribbe bare til jul, men også i påsken blir det tilberedt ribbe
Ei tynnribbe på 3-4 kilo. Italienarane er ganske tydelege på kva svineribba skal brukast til. Porchetta er den møraste ribberullen du kan tenke deg, med sprø svor som rein bonus
ca 1 kg tynnribbe (uten bein). Relatert ca 1 kg tynnribbe (uten bein). Hjemmelaget ribbesylte. Jeg er egentlig ikke noen storspiser når det kommer til sylte
5 kg tynnribbe. 5 kg tynnribbe. Ribbe nå som det er sommer, tenker du kanskje. Vel, da min kjære mann gravde fram en ribbe fra fryseren her om dagen var jeg ganske kjapp til å spørre om den kunne tilberedes på et mindre tradisjonelt vis
2 kg tynnribbe. I dag skal eg snakke på Østlandssendingen (slå på radioen kl. 16. 30. ) om kva ein kan bruke dei rimelege svineribbene vi finn rundt om i butikkane til, og det å lage ein ribberull er både juletradisjon og god økonomi