Server umiddelbart med tomatsalsa, tahinisaus og eventuelt annet tilbehør. Ingen frosne reker med en stor rød plastause til selvbetjening i frysedisken
Men jeg har spist røkt pigghå, stekt kamskjell og scampi servert av kokk, marinert kamskjell, hjortefilèt, indrefilèt, lammefilèt, kalvetunge, oksenakke, laks, torsk, patè, reker, krabbe, laks og et utall salater og annet tilbehør
(Japanere ville plukket med seg tang som tilbehør. Vi hadde kjøpt ferske reker, noe som kan måle seg med belugakaviar blant folk som ikke har samme råvaretilgang som oss
Jeg liker beskjedent tilbehør for å bevare den delikate skalldyrssmaken. Lyst brød, smør, dill, sitron, agurk, avokado og en dressing er alt jeg trenger
Det er mye god sjømat i butikkene nå og loff er godt som tilbehør. Loff er et «must» tilreker eller sjøkreps, ogogsåtilkrabbe om man skal lage seg gode skiver med skalldyr
Blåskjell dampet i hvitvin eller Mojito, lager suppe av kokekraften og serverer noen blåskjell oppi suppa og resten ved siden av sammen med en stor bolle ferske reker – som tilbehør velger jeg fransk landbrød (nystekt så klart), et ferskt Foccaciabrød overstrødd med soltørka tomater og Flaksalt, alli olli (hvitløksmajones, majonesen lager jeg selv med en god olivenolje), en moden Brie og selvsagt en frisk hvitvin
Server med loff eller brioche hvis du får tak i, og en grønn salat som tilbehør. SmørGrønn salat Bland krabbekjøtt, reker, smør og creme fraiche og kjør i en mikser til du får en smidig og jevn masse
Dette passer som tilbehørtil fisk, kjøtt og fugl. Denne dagen hadde vi det som tilbehørtil grillede sommer koteletter, med sopp stuing (oppskrift kommer)
Foccatia er jo er selvsagt tilbehør, men nesten hvilket som helst brød smaker godt til. Tomater er jo så godt og gir en så ekstra god smak til de fleste retter