Tilbehør til reker og krabbe oppskrifter

BAKT POTET og tips til fyll

BAKT POTET og tips til fyll

Du kan også ha det som tilbehørtil. Rømme eller kesam med reker, krabbe eller hummer. Så kan poteten pakkes i aluminiumsfolie til den skal brukes,
Hvit fisk med tomatsalsa og tahinisaus

Hvit fisk med tomatsalsa og tahinisaus

Server umiddelbart med tomatsalsa, tahinisaus og eventuelt annet tilbehør. Ingen frosne reker med en stor rød plastause til selvbetjening i frysedisken
En blomstrende aften

En blomstrende aften

En perfekt stekt lammecarré med herlig tilbehør av både kastanje- og jordskokkpuré, crispy strimler av gulrot, rosenkål, rosmarin og selvsagt

Gjesteblogg; Aïoli!

dipp, gjesteblogger, tilbehør. Liker litt kvernet pepper i, og hvis det er tilkrabbe eller reker, ofte litt sitron (litt mindre eddik)

Reisebrev fra Loen. Del 1. Hotellet!

Men jeg har spist røkt pigghå, stekt kamskjell og scampi servert av kokk, marinert kamskjell, hjortefilèt, indrefilèt, lammefilèt, kalvetunge, oksenakke, laks, torsk, patè, reker, krabbe, laks og et utall salater og annet tilbehør
Deilige smaker av sommer

Deilige smaker av sommer

Brosme med herlig tilbehør. Det går av ogtil en god del uker før Mat- og vinklubben Smak møtes. Vakkert pyntet til fest
Matporno- og kjærlighet

Matporno- og kjærlighet

(Japanere ville plukket med seg tang som tilbehør. Vi hadde kjøpt ferske reker, noe som kan måle seg med belugakaviar blant folk som ikke har samme råvaretilgang som oss

Skalldyrdressing

Jeg liker beskjedent tilbehør for å bevare den delikate skalldyrssmaken. Lyst brød, smør, dill, sitron, agurk, avokado og en dressing er alt jeg trenger
Remulade

Remulade

For meg er det et viktig tilbehørtil mange fiskeretter, kjøttretter og selvsagt en viktig ingrediens i mange deilige sandwicher

Spesialloff x 2

Det er mye god sjømat i butikkene nå og loff er godt som tilbehør. Loff er et «must» tilreker eller sjøkreps, ogogsåtilkrabbe om man skal lage seg gode skiver med skalldyr
Sommerens fiskesuppe

Sommerens fiskesuppe

Blåskjell dampet i hvitvin eller Mojito, lager suppe av kokekraften og serverer noen blåskjell oppi suppa og resten ved siden av sammen med en stor bolle ferske reker – som tilbehør velger jeg fransk landbrød (nystekt så klart), et ferskt Foccaciabrød overstrødd med soltørka tomater og Flaksalt, alli olli (hvitløksmajones, majonesen lager jeg selv med en god olivenolje), en moden Brie og selvsagt en frisk hvitvin

Krabbekos til kvelds

Server med loff eller brioche hvis du får tak i, og en grønn salat som tilbehør. SmørGrønn salat Bland krabbekjøtt, reker, smør og creme fraiche og kjør i en mikser til du får en smidig og jevn masse
pommes duchesse med vri

pommes duchesse med vri

Dette passer som tilbehørtil fisk, kjøtt og fugl. Denne dagen hadde vi det som tilbehørtil grillede sommer koteletter, med sopp stuing (oppskrift kommer)
Sushi LOVE Sushi LOVE Sushi LOVE

Sushi LOVE Sushi LOVE Sushi LOVE

Av sauser og annet tilbehør varierer jeg mellom philadelphiaost, hjemmelaget majones, guacamole og diverse kesamsauser

Krabbe og hummer

Krabbeog hummer kan serveres med tradisjonelt tilbehør, brød, majones og sitron, salt og pepper. Hvordan koke og hvilket tilbehør

Egg med tilbehør

Skrell eggene og del dem i to. eller 2 stilkerstilkselleri i strimler. 1 boks krabbe eller hummer. eller 200 g rensede reker