dryss over salt og pepper og rør inn eggene. Ha smør/olje på stekepannen og stek små røstikaker, stek de på middels varme til de er gjennomstekt og litt sprø utenpå
Gravlaksmed dilldampet potet, gravlakssaus og egg. Rå laks og smilende egg. Ta en av delene og form en flat kake, legg på et egg, og dekk egget helt med kjøttdeigen
Lot den bli litt godt stekt, avkjølte den og deretter fylte eg den medpålegg. Favorittpålegget mitt på lomper er røykt laks, avokado, rødløk, crispysalat / kalkunskinke, pesto, salat og paprika / røykt skinke, avokado og ulike grønnsaker
Etter jeg har stekt kjøttdeigen, skyller jeg den i vann. Røkt laks er et pålegg mange bruker, dette inneholder mye salt, og i tillegg er det vanlig å ha på eggmed salt på toppen
Når de er stekt ferdig, bretter du de litt og legger på de stekte squashbitene. Så kommer det an på hvor stor stekepanne du har, men jeg måtte dele de i biter før jeg stekte de
Her er kyllingen krydra med maldonsalt og kverna pepper, og stekt i smør og olivenolje. Den treng ikkje være gjennomstekt siden den skal i suppa etterpå, men eg liker å ha litt steikeskorpe på dei
Stekt kylling. Eggeblandingmedlaks. Tidligere har jo eg posta en anna variant av middagspai med søtpotetbunn, og eg hugsa så godt den fantastiske kombinasjonen mellom søtpotet og eggeblanding - så da tenkte eg at søtpotetpizzabunnen som paibunn måtte fungere utmerket, og det gjorde det
Serverte kjøttdeigburgerne med cheddar, stekt sopp,. Blomkålsuppe medrøkelaks. Kanskje du har igjen litt røkelaks etter julen, da er det på tide å bruke den opp
De minner meg om plukkfiskekaker som jeg fikk i barndommen, en type restekaker som var himmelsk gode, laget av fiskerester, egg, løk, poteter og hvetemel som ble stekt, helst druknet i smør