Potet og sellerirotgrateng. Gratenger…. Jeg elsker gratenger… ♥ God hverdagsmat eller festmat ♥. I denne gratengen har jeg blandet melk med litt mel, isteden for å bruke fløte
Idag skulle en saftig lammebog av dielam spille hovedrollen og valg av tilbehør falt på en grateng av rotgrønnsaker, pærechutney og akkompagnert av en syndig rødvinssaus
Denne gratengen anbefaler jeg at dere prøver. Det er for det første en fin måte å få brukt opp rester på og for det andre løfter den en ganske alminnelig fiskegrateng til nye høyder
Skrell gulrøttene og fjern skallet frå sellerirota. Herfrå er vegen veldig kort til ein velsmakande fiskegrateng med overskotsråvarer frå både havet og kjøkkenhagen
Brune sellerirot og løk. )ca 250 g sellerirot, kutta i tynne stavar 1/2 gulløk, ca 75 gca 150 g bacon, kutt i små bitarca 3-400 g kjøttdeig150 g sopp, kutt i passe bitar3 fedd kvitløk, finkutt eller bruk presse2,5 dl fløte150 g creme fraiche100 g smøreostsalt og pepper (evnt anna krydder)smør til steikingost til toppingServeres med en god salat. ca 250 g sellerirot, kutta i tynne stavar 1/2 gulløk,
Sellerirot (en seriøst undervurdert grønnsak. _______________________________ Brokkoli- og rosenkålgratengTa restene av en brokkoli, noen små rosenkål ut av den halvspiste, frosne pakken nederst i fryseren din, kok opp litt makaroni og hvitsaus også lager du en deilig grateng