Ingensei. Ofte faller valget på havabbor (sea bass på engelsk, levrek på tyrkisk), en relativt slank fisk med delikathvitt kjøtt og som er ganske vanligiMiddelhavsregionen
Tilsett purreløk og gulrot i den hvitesausen. Sei bakt ipurreløk-gulrotsaus med poteter. Folvapoteter Gulrot Purreløk Seifilet Hvetemel Melk Pepper Salt Smør
Om du ikke får tak iseivil nok dette smake godt med andre typer hvit fersk fisk. Bland de øvrigeingrediensenei en food processor eller med stavmikserslik at du får en jevn og finsaus
Om du ikke får tak iseivil nok dette smake godt med andre typer hvit fersk fisk. Bland de øvrigeingrediensenei en food processor eller med stavmikserslik at du får en jevn og finsaus
Torsk eller sei. Lag hvitsaus. Hvit pepper. Start med å koke potetene, det tar i grunn lengst tid. Bland kokt makaroni og purreløk sammen med hvitsausen
Kraften tar du vare på og bruker til å lage hvitsaus. Har du en Gubbe som er glad i å fiske,. er det bare å få ham på sjøen, men pass på at han og filetererfiskentil deg,
Pernille bruker ikkemakaroni eller annen metningi selve gratengen, den inneholder bare mye fisk, hvitsaus, egg og rikelig med fersk pepper og muskatnøtt