Er litt mer å tygge på i den hjemmelagde, og ikke bare en most masse som de man kjøper ofte er. Hjemmelaget fiskegrateng er absolutt å foretrekke fremfor de man kjøper
Mammapoeng i fleng, og selvfølgelig en digg oppskrift jeg kan gå god for til dere. Men, da gratengen ble servert og de begynte å gafle innpå skjønte jeg at dette ble en suksess
I dag kommer jeg med oppskriftpå en skikkelig god fiskegrateng. Denne oppskriften fant jeg for noen år siden på en superbra matblogg som heter Elins Fristelser
Fiskegrateng med parmesan og pepperoni 2016-11-17 10. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 400 g torsk (eller annen fisk) 2 egg 2 ss mel 1 ss smør 4-5 dl melk hvitløkspulver, salt og pepper 120 g makaroni 1 brokkoli 1 paprika 1 skive rødløk 2 knekkebrød 6 pepperoniskiver 3 ss finrevet parmesanost. Bak i ovnen på 180 grader i ca 30 minutter
Oppskriftpå fiskegratent med klippfisk eller lettsalta fisk. Den industrielle fiskegratengen vi i blant finn i frysedisken på nærbutikken smakar i mitt univers alt for salt, og ekspertane har allereie kritisert Hellstrøm og andre for å vere alt for gjerrige med fisken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.