Schakenda oppskrifter oppskrifter

Julebrød som Schakenda

Julebrød som Schakenda

Oppskrifta har eg funnet i ei bakebok av Schakenda. Då er vi begynt med juleforberedelsane her på Løvbakken og først ut i år er dei tradisjonsbundne julebrøda

Verdens beste risboller

Oppskriften har jeg rappa av Morten Schakenda. Jammen, hallo. Er det virkelig ikke oppskrift på risboller på denne bloggen
SKOLEBRØD

SKOLEBRØD

Grunnoppskriften fant jeg i en flott kokebok av Morten Schakenda, men jeg har redusert på både salt- og kardemommemengdene
Grovbrød fra bakeriet i Lom

Grovbrød fra bakeriet i Lom

Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. +20. Noe av det beste som finnes er nystekt brød. Når jeg snublet over nok en oppskrift fra Bakeriet i Lom (de som hadde kanelsnurrene jeg testet ut) vekket det lysten til å spre lukt av kjærlighet (som visstnok er det samme som a) gjærbakst eller b) grønnsåpe)
Steingodt

Steingodt

Som vanlig bruker jeg Morten Schakendas oppskrift på pizzadeig – den blir aldri mislykket. Pizza og stein hører sammen
Skolebrød eller Purker

Skolebrød eller Purker

(opprinnelig oppskrift er funnet hos Fru Timian, basert på Morten Schakendas oppskrift). Oppskrifter. Oppskrifter
Tre vakre surdeigsbrød blir til

Tre vakre surdeigsbrød blir til

Etter noen ukers pause brukte jeg Morten Schakenda sin variant i sin bok "Om boller, brød og tilfeldigheter fra bakeriet i Lom"
KANELSNURRER

KANELSNURRER

Dette er en oppskrift fra Morten Schakenda, han med det populære Bakeriet i Lom. Jeg tok litt mindre salt enn i originaloppskriften, ellers er oppskriften ganske lik
Alt lykkes for denne regjering

Alt lykkes for denne regjering

Med Morten Schakendas surdeigsoppskrift gikk jeg til verks. Hvis du følger Schakenda nøyaktig, kan du i hvert fall ikke skuylde på meg for at du mislykkes, men hovedbudskapet her er at det er faktisk ikke så nøye
Tre vakre surdeigsbrød blir til!

Tre vakre surdeigsbrød blir til!

Etter noen ukers pause brukte jeg Morten Schakenda sin variant i sin bok "Om boller, brød og tilfeldigheter fra bakeriet i Lom"
Fransk landbrød må være hjemmebakt!

Fransk landbrød må være hjemmebakt!

Åpent Bakeri er et av dem og ellers er jo Schakendas bakeri i Lom noe helt spesielt, det er som regel hans prinsipper jeg følger når jeg baker
Luftige, smakfulle julebrød

Luftige, smakfulle julebrød

Så las eg Morten Schakendas bok om bollar og brød og om anbefalingar frå bakarane bak Åpent Bakeri. Julebrød høyrer med til frukostar og buffetar i jula eller noko ein rett og slett kosar seg med kor tid som helst
Scones med valnøtter og rosiner

Scones med valnøtter og rosiner

Dette er en oppskrift inspirert av Morten Schakendas scones, og det er så ENKELT å lage. LikFacebook31Twitter0Google+0Pinterest0
Ingen jul uten…

Ingen jul uten…

Her får du oppskriften på havrebrød fra «bakeren fra Lom» – Morten Schakenda. Oppskriften på brødene jeg baker, stammer i 99 % av tilfellene fra Schakenda, og brødene blir alltid en suksess