Morten schakenda oppskrift oppskrifter

Verdens beste risboller

Oppskriften har jeg rappa av MortenSchakenda. Er det virkelig ikke oppskrift på risboller på denne bloggen
SKOLEBRØD

SKOLEBRØD

Grunnoppskriften fant jeg i en flott kokebok av MortenSchakenda, men jeg har redusert på både salt- og kardemommemengdene
Grovbrød fra bakeriet i Lom

Grovbrød fra bakeriet i Lom

Nå deler vi MortenSchakendas gode oppskrift med deg. Når jeg snublet over nok en oppskrift fra Bakeriet i Lom (de som hadde kanelsnurrene jeg testet ut) vekket det lysten til å spre lukt av kjærlighet (som visstnok er det samme som a) gjærbakst eller b) grønnsåpe)
Steingodt

Steingodt

Som vanlig bruker jeg MortenSchakendasoppskrift på pizzadeig – den blir aldri mislykket. Pizza og stein hører sammen
Skolebrød eller Purker

Skolebrød eller Purker

(opprinnelig oppskrift er funnet hos Fru Timian, basert på MortenSchakendasoppskrift). Oppskrifter. FyllVaniljekrem, lag selv (se oppskrift her) eller kjøp ferdig
Tre vakre surdeigsbrød blir til

Tre vakre surdeigsbrød blir til

Etter noen ukers pause brukte jeg MortenSchakenda sin variant i sin bok "Om boller, brød og tilfeldigheter fra bakeriet i Lom"
KANELSNURRER

KANELSNURRER

Dette er en oppskrift fra MortenSchakenda, han med det populære Bakeriet i Lom. Jeg tok litt mindre salt enn i originaloppskriften, ellers er oppskriften ganske lik
Alt lykkes for denne regjering

Alt lykkes for denne regjering

Med MortenSchakendassurdeigsoppskrift gikk jeg til verks. MortenSchakendas fine surdeig. Hvis du følger Schakenda nøyaktig, kan du i hvert fall ikke skuylde på meg for at du mislykkes, men hovedbudskapet her er at det er faktisk ikke så nøye
Tre vakre surdeigsbrød blir til!

Tre vakre surdeigsbrød blir til!

Etter noen ukers pause brukte jeg MortenSchakenda sin variant i sin bok "Om boller, brød og tilfeldigheter fra bakeriet i Lom"
Luftige, smakfulle julebrød

Luftige, smakfulle julebrød

Så las eg MortenSchakendas bok om bollar og brød og om anbefalingar frå bakarane bak Åpent Bakeri. Julebrød høyrer med til frukostar og buffetar i jula eller noko ein rett og slett kosar seg med kor tid som helst
Scones med valnøtter og rosiner

Scones med valnøtter og rosiner

Dette er en oppskrift inspirert av MortenSchakendas scones, og det er så ENKELT å lage. LikFacebook31Twitter0Google+0Pinterest0
Ingen jul uten…

Ingen jul uten…

Her får du oppskriften på havrebrød fra «bakeren fra Lom» – MortenSchakenda. Oppskriften på brødene jeg baker, stammer i 99 % av tilfellene fra Schakenda, og brødene blir alltid en suksess. 1/2 kilo ferdig hevet loffdeig (oppskrift). 1/2 kilo ferdig hevet loffdeig (oppskrift)
Et surt forsøk

Et surt forsøk

Da jeg bakte ut surdeigen i form av rundstykker, brukte jeg delvis en oppskrift av MortenSchakenda og justerte i forhold til hva slags mel jeg hadde i skapet
På pinne

På pinne

Jeg bruker MortenSchakendasoppskrift på mellomgrove brød til pinnebrødene mine. Oppskriften under gir 3 store brød, så det kan være et godt alternativ å halvere porsjonen dersom du ikke ønsker å lage brød eller rundstykker i tillegg
Fastlavensboller med bringebær- og mascarponekrem

Fastlavensboller med bringebær- og mascarponekrem

Den stammer fra MortenSchakenda på Bakeriet i Lom, og da er det en selvfølge at de er gode. Hans boller er imidlertid dobbelt så store som mine, jeg skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig å spise en hel Schakendabolle, i alle fall ikke hvis den er fylt med krem