Salting av pinnekjøtt oppskrifter

44 Lagre

Pinnekjøtt

Sil av grønnsakene og kok pinnekjøttet i grønnsaksbuljongen i en time eller til kjøttet er mørt. Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm
20 Lagre

Fåre frikassè

Gryteklar pinnekjøtt fra KløverkjøttLammeburgerDel på. Er du lei Fårikål snart. Det er jeg. Men med så mye bra og rimelig fårikål kjøtt på markedet, kan en jo finne på noe annet
11 Lagre

Rotmos

Sil av vannet og fjern. pinnekjøtt, vossakorv, røkt svinekam eller saltet lammelår. Kjør alt i en stavmikser med kviteseidsmør
4 Lagre

Norske mattradisjoner?

Salting, speking og tørking var de vanligste konserveringsmetodene. Kjøttmølje lages av kald kraft gjerne fra kjøttrull eller pinnekjøtt, der fettet er fjernet – men man skal ta vare på det, fordi det skal også brukes
Søkeforslag og sider