Slik lykkes du med pinnekjøtt
The Kitchn Queen
The Kitchn Queen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 12 timers utvanningstid med bytte av vann en gang underveis gir det ferdig dampede pinnekjøttet et saltnivå på 8 %
  • 16 timers utvanningstid: 6 %
  • 24 timers utvanningstid: 5,5 %
  • 30 timners utvanningstid: 4,6 %
  • 3 gulrøtter 3 løk 2 stilker stangselleri
  • 1 purreløk
  • 5 laurbærblad
  • 15 einebær
  • 1 kvast timian
  • 1 knivspiss kayennepepper
  • 5 liter vann
  • 2 kg utvannet pinnekjøtt
  • 1,5 kg poteter (kæsj pink er best egnet)
  • Vann eller buljong nok til å dekke potetene
  • 10 hele einebær
  • 1 kg kålrot
  • 2 store gulrøtter
  • 1 middels stor søtpotet
  • Vann/buljong
  • 75 gram smør
  • 1 desiliter fløte
  • Salt etter smak

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.