Kjøttpålegg, pølser og andre kjøttprodukter er dessverre ofte tilsatt veldig mye salt. No har KIWI gjort det lettare å spise sunnere ved å blant anna kutte saltet i kjøtt-karbonade- og kyllingkjøttdeig
2 knekkebrød med variert pålegg og mye grønnsaker 3 ganger om dagen i tillegg til middag med rent kjøtt eller fisk, en liten potet,2 ss fullkornsris eller fullkornspasta og så mye grønnsaker man orker. 1,5 ts salt. 1,5 ts salt
Du trenger absolutt ikkje berre ha saltpålegg som fyll i quesedillaen, det er like godt med søtt pålegg som sunn nugatti&bananbiter, brunost, bær i kominasjon med sjokoladepålegg, nøttepålegg som peanøttsmør og masse meir
Spe på med olje til riktig konsistens, smak til med salt og pepper til slutt. Det passer ypperlig til alle typer kjøtt og fisk, pasta, sandwich, dressing til salaten, risretter, eggeretter, under pålegget
Smak til med salt&pepper til slutt. Men rødbetsalat er også knallgodt som tilbehør til lunsjen eller middagen, og passer til både rødt og kvitt kjøtt, rød og kvit fisk
til med salt, pepper, sukrinmelis og sitronsaft. Italiensk salat passer som en del av pålegget på brød, knekkebrød, rundstykker eller lomper og som tilbehør til middagen - både kjøtt og fisk