Saftig holdbar kake oppskrifter

Fotballbane kake

Den er laget med surmelk, noe som gjør den utrolig saftig, og veldig holdbar. Her kan man selfølgelig fylle kaken med et fyll du liker, men jeg synes denne kaken er så saftig og god på smak, så jeg liker den best uten fyll
Saftig skuffkake med appelsin og gulrot

Saftig skuffkake med appelsin og gulrot

Appelsinkake med gulrot er en av mine favoritter, den er saftig og holdbar. Mens kaken ennå er varm prikkes den med en gaffel, så det blir mange små hull
Texaskake. En drøm av en saftig sjokoladekake....

Texaskake. En drøm av en saftig sjokoladekake....

Holdbar i to uker i tett boks i kjøleskap. Denne sjokoladekaken var saftig som få,og fikk til og med en på jobben,som i utgangspunktet ikke er så begeistret for sjokoladekake til å utbryte
Gresskar - kake...

Gresskar - kake...

Denne kaken ble saftig, god og holdbar. Nydelig aromatisk og varm kryddersmak. Perfekt kaffekos nå i høstmørket
Stabil og saftig sjokoladekake, Anna-kaken

Stabil og saftig sjokoladekake, Anna-kaken

Saftig , god og holdbarkaken. En sjokoladekake som smaker godt, og som er god å jobbe med. Her får du oppskriften på Anna-kaken
Kafe Sting sjokoladekake med nydelig krem

Kafe Sting sjokoladekake med nydelig krem

Nå har jeg også laget kremen, og jeg vil si meg enig i at "Café Stings sjokoladekake" er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem
Supergodt hverdagsbrød

Supergodt hverdagsbrød

-) Saftige lette, halvgrove brød med god smak og nydelig skorpe. Viktig å elte mye for å få et holdbart brød som ikke smuler så gæli
Appelsin-kake...

Appelsin-kake...

En saftig og god kake til påske, med deilig smak av sitrusfrukter. Kaken er svært holdbar, og blir bare bedre om den får stå en dag og to
Bergensk Brødkake av julekakene.

Bergensk Brødkake av julekakene.

En saftig og holdbarkake som de fleste elsker. Nydelig saftigbrødkake. Bergensk Brødkake av julekakene
Rugbrød med hvete helkorn

Rugbrød med hvete helkorn

o)Dette er også en oppskrift på brød som påbegynnes den ene dagen og fortsettes den neste, en metode som gir veldig saftige og holdbare brød