Originalen stammer visst fra kafeenSting i Stavanger. Når glasuren er jevnt fordelt er det fint å lage bølgelinjer i kremenmed en gaffel eller et taggete kakepyntverktøy
) det som er igjen kan brukes i små glass medvaniljekrem og serveres som dessert f. Sikt hvetemel i en bakebolle og bland sammen med resten av de tørre ingrediensene
Kjenn med en pinne om den er ferdig. Oboykake - knallgod, saftig og enkel sjokoladekake. Bland alle ingrediensene sammen og rør den til den er jevn, om glasuren er noe bløt spe med mer melis
fordel så røren i to mellomstore springformer med bakepapirkledd bunn. krem. pisk den så opp med en håndmikser for å få den luftig før den smøres på kaken
Farsdagen i dag ble feiret med denne kaken. Krem. 3 dl kremfløte. PS - har du ikke Johanneskjernemel kan du feks bruke 3 toppede ts med arrowroot mel (hva heter det på norsk da. 3 dl kremfløte
Ville pynte med Non-stop på pinne, og da må kaka ha litt høyde for å få festet pinnen. Krem. Cafe Sting sin sjokoladekake er veldig populær for tiden, så da måtte jeg også teste den
Rør mye luft inn i kremenmed mikser så får du en lys og fin krem. Rør godt sammen med slikkepott. Vil du ha en lysere smak på sjokoladekremen bruker du vanlig kakao og ikke bakekakao
Farsdagen i dag ble feiret med denne kaken. Krem. 3 dl kremfløte. PS - har du ikke Johanneskjernemel kan du feks bruke 3 toppede ts med arrowroot mel (hva heter det på norsk da. 3 dl kremfløte
(En av grunnene til at en bør bruke Kenwood da den pisker eggedosis fastere enn en vanlig hånd mikser) Tilsett smeltet margarin og sjokolade, elt det rundt i massen for hånd med spatel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.