Gluten og melkefri sjokoladekake med espresso og karamellfrosting. I tillegg så er den sunn!
Glutenfritt - Naturligvis
Glutenfritt - Naturligvis
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 1/2 dl mandelmel
  • 2 1/2 dl kokossukker
  • 2 1/2 dl kakao
  • 1/2 ts salt, gjerne himalayasalt eller ekte havsalt
  • 2 ts bakepulver
  • 2 1/2 dl kruttsterk espresso eller veldig sterk kald kaffe av pulverkaffe (ha 6 toppede teskjeer kaffe i)
  • 6 egg 2 1/2 dl kokosmelk
  • 2 1/2 dl kokosolje, smeltet
  •  
  • Fyll/pynt
  • 5 dl dadler, ikke medjool. Bruk de ferske, bløte. Bruker du medjool, må de bløtlegges først i3-5 timer 4 ss kokosolje
  • 4-5 ss mandelsmør eller hasselnøttsmør. (dette kan du lett lage selv, for det er veldig dyrt. Se her hvordan det gjøres)
  • 4-5 ss lønnesirup (jeg hadde bare lønnesiruppulver, men det gikk fint det også)
  • 1 ts himalayasalt eller havsalt
  • 1 dl kruttsterk kaffe

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.