Barnas favorittkake - Sjokoladekake i langpanne
Chefsmat -
Chefsmat -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 58 i Kaker
  • 9 dl hvetemel 6 dl sukker 3 ss kakaopulver 4 ts kanel 2 ts natron 150 g smeltet margarin 7,5 dl surmelk (kulturmelk) Krem 1/2 plate lys kokesjokolade 100 g smeltet margarin 200 g melis 1 ts vaniljesukker 3 ss sterk god kaffe Bland alt det tørre og tilsett smeltet smør og surmelk. Bland godt. Jeg bruker mixmaster og røren blir derfor godt blandet på kort tid. Legg bakepapir i bunnen av langpanneformen. Du behøver ikke smøre bakepapiret, kaken sitter ikke fast. Hell røren i langpannen og fordel jevnt. Sett inn i kald ovn på midterste rille og still temperaturen på 200 grader og stek i 30 min Mens kaken steker lager du kremen som følgende: smelt smør og kokesjokolade på middels varme sikt inn melis og vaniljesukker, bruk visp. Tilsett til slutt kaffi og visp sammen til en blank og fin krem. Kaken er skikkelig saftig og holdbar i mange dager, kan også fryses. En opplevelse barna aldri glemmer! Bon apetite!
  • 58 i Kaker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.