D Mange gode retter du disket opp med denne uken, som alltid. TIRSDAG Indrefilêt avsvinmed brokkolisalat - brokkolisalaten er en stor favoritt, perfekt til rødtog kvitt kjøtt
musling, fløte, potet, løk, bacon garnityr er brød med ost og urter (kjørvel) Vi har ikke hatt fiskeretter her nede, og blåskjell er jeg ikke særlig glad i, men denne suppen var skikkelig god, og smaken av sjø var helt fantastisk
Men mat må man ha, det blir nok mest spanske retter på meg. Vi begynner uken med pasta. Alle liker svinekjøtt og indrefiletavsvin er noe av det møreste og beste kjøttet man kan få
Men som dere ser av de rettene vi har publisert så er det nok lite tamilske retter. Vi har ikke tenkt å snu for mye på dagens praksis, men noen flere tamilske retter skal vi prøve på
Ambisjonen er å bli flinkere til å bruke restene i nye retter, i dag har både ingredienser fra gårsdagens Cæsarsalat og lørdagens kjøttbollepizza blitt spist opp
Pisk deretter eggehvitene stive med resterende sukker og vend inn i smeten. Innimellom holder jeg matkurs for ulike grupper, og prøver ut retter på dem