Det er fremdeles noen ledige plasser, så det er bare å hive deg med om du har lyst og anledning. Jeg sa nemlig at jeg skulle komme tilbake med oppskrift på verdens beste lammerett i påsken og nå kommer det
Med gluten. Hver smule av brød og kaker som jeg, mann og sønn skal spise, er jeg nødt til å bake selv, og mesteparten av tiden er jeg greit forlikt med denne skjebnen, men altså ikke i dag
En av kokkene på restauranten kom så opp med Eggs Benedict som besto av en muffins skåret i to, lett stekt i en panne, en tykk skive skinke og et posjert egg på toppen
Bestemte meg for tapas denne gangen - da kunne jeg lage mange små gode retter, og dessuten er det skikkelig kosemat som det går an å kose seg med lenge
Med stor kjærlighet har hun tatt vare på alle som er så heldige og nyte godt av hennes omsorg. Og vi står hjelpeløse tilbake og kan ikke være med på hennes ensomme reise
Smør røren ut i ei langpanne kledd med bakepapir - jeg bruker rn slikkepott til å spre røren med. Stek med ovndøren lukket i 35 minutter. Stek med ovndøren på gløtt i nye 35 minutter- jeg setter skaftet på ei tresleiv imellom, ellers bli min ovn for åpen
lever med studentøkonomi. Han hadde med seg en diger pose proppfull av hjemmelaget godis. Legg på matpapir og la dem avkjøles helt før du legger dem i tett boks, gjerne med matpapir mellom hvert lag
det er fordi den er kjempeenkel å bake, den har mye banan i seg som er bra for ivrige skigåere og ikke minst så smaker den helt vidunderlig godt, og den blir ikke "ødelagt" når du putter den i en matboks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.