Marinade. 12 tinte og rå scampi - tarm fjernetsaften fra en limeen halv finhakket rød chili1 finhakket fedd hvitløk4 ss soyasaus4 ss oljeLa rekene ligge i marinaden en time eller over nattenVårulldeiger klippet opp i 12 passende kvadraterOlje til pensling12 ss rømme2 ts gurkemeiekrydderFinhakket vårløk eller gressløk
Pass på at mesteparten av marinaden renner av før rekene legges i panna. Marinerte reker er fint som forret eller rett og slett som snack med en liten grønn salat til
Rekene er gode når de er sterke. Bruk denne ponzusausen, eller lag en marinade som består av. Hvis du bruker hjemmelaget ponzusaus, kan du godt ha i litt ekstra chili i marinaden
Florence Fabricants Kumminreker. marinader og langpanner veldig inn. 1 kg store rekerscampi, skrellet. Legg rekene i en langpanne, hell smøret over og grill eller bak dem i ovnen på 250 grader eller så, til de er rosagyldne og stekt, ca 8 minutter. 1 kg store reker
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Legg (tinte og rensede ) reker/. scampi , eple i båter og slangeagurk i skiver i marinaden og la trekke smak
Rekesuppe med sjampinjong. Bland ingrediensene for å lage en marinade. Rens og vask rekene. Snu dem jevnlig, og smør på godt av den gjenværende marinaden