Salat med rester av chili marinerterekerog fiskekaker. Ha i rekerog fiskekaker eller hva du bruker, server gjerne med nøytralt brød siden det er rikelig med smak i rekene
Ganske så praktisk med alt i samme pakke -og nesten ingen oppvask. Dryss over rikelig med frisk dill. Fordel grønnsaker på aluminiumsfolien og legg på laksen
Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. Denne retten er egentlig min bror Arild "sin skyld", han tilbringer sommeren i Finland -og jeg "arvet" det som stod igjen i kjøleskapet, blant annet en flaske Mango Curry saus, som jeg brukte i denne retten
(Spe ut rømme med litt melk og en god slump Estragon. Ofte finner vi også frossen laks på tilbud. Jeg serverte ovnsbakt “smashed” poteter, brokkoli og Bearnaise til
Server laksebitenemed litt saus og legg en klatt rød pesto på, ha potet/blomkålmos og brokkoli til. Bland sammen fiskekraft, soyasaus, kokosmelk og krydder, legg laksebitene i og sett det i kjøleskapet noen timer
Serveres med agurksalat, gulrøtter, poteter og holandaisesaus. Marinade av 2ss soyasaus, 1 ss honning, 1 ts cayennepepper og saft av en lime blandes og helles over laksen i en ildfast form
Jeg har bakt laks i ovnen i dag og har smakssatt den med dill og chili, og som tilbehør, kokte poteter, en god salat og en nydelig grønn saus basert på basilikum og spinat, enklere blir det ikke
Varm opp oljen, ha i kålen, la den frese litt før du tilsetter chili, ingefær og hvitløk. Hell på soyasaus og la det putre noen sekunder og smaksett med koriander, sukker og lime
♦ Sprøstek laks i panne med litt salt og pepper over. Servér med en klatt cottage cheese, rømme, kesam eller gresk yoghurt – alt ettersom hva du foretrekker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.