Idet vi parkerte bilen, kjente vi røyken av mesquite-pellets pirre neseborene. Nå kan man finne dem på ulike arrangementer rundt om i landet, der de tryller på grillen for kjente merkevarer som Salma laks, Stange kylling, Prima Jæren og Dybvik klippfisk
Jeg kan lage fantastisk mat innendørs og delikate desserter, men jeg har ingen interesse av eller behov for å stå i røyken fra en grill luktende av gass eller kull med et maskulint grillforkle og store grillredskaper
De kokte suppe og kraft av hel kylling,og kokte hele beinet med kjøtt av ku og gris. Hei hei. I dag skal vi snakke om et produkt jeg har brukt i mange år og anbefaler til alle i familien, nemlig Kollagen
En liten (røyke) pause underveis. Ett minutt etter kom kelneren inn med en pose slangekjøtt (det så ut som en kyllingfilet i plastpose) og vi bestemte oss for å «go for it»
Dette var et tips jeg plukket opp av venner som har sluttet å røyke (Takk Allen Carr. Jeg kommer på en ting jeg faktisk trenger å gjøre –som å spørre naboen om vi skal bestille container til årets dugnad i sameiet- men så ser jeg at venninna mi har sendt et bilde av en smilende tannløs baby, som krever et hyggelig svar, det er kommet tre nye mailer jeg leser kjapt gjennom, en kollega har delt en fristende artikkel på Facebook, på Instagram har søsteren min postet et bilde fra dykkerturen hun er på, VG har sendt et pushvarsel om bakterialarm på norsk kylling, -og jeg som har tenkt å ha kylling til middag
Det er spesielt godt til kylling, svin ost, grønnsaker og poteter/pommes frites. Anbefales til Bakepoteter, Grønnsaker, Urtesmør, Okse, Svin, Kylling, Lam, Fisk, Bakevarer, Dip, Dressinger, Sauser
Mange purister vil si at jo lavere temperatur, jo bedre mat, men de siste årene har mange profesjonelle konkuransegrillere, brukt litt høyere temperaturer, fordi teknologien på de moderne røykerne gjør dette mulig
Heston sin omnsteikte kylling er eit lite mirakel, og tar utgangspunkt i den same metoden far min og andre brukar når dei skal røyke eller speke fisk og kjøtt
I dag spiser vi nordmenn ofte matvarene egg, svin, kylling og okse. Muskel- og skjelettplager er en av de vanligste lidelsene i dag, og er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet
Ernærings- og kostholdsblogg | Ernæringsfysiolog Rannveig Nitter