Røkt fisk oppskrifter

Røkt ørretrull

Røkt ørretrull

Stek på lav temperatur over tid mens du skjærer den røktefisken i tynne skiver. Legg på et tett lag med fisk i tynne skiver
Fisk og poteter med pimenton og løk

Fisk og poteter med pimenton og løk

røkt paprika pulver. Her er gamle minner fra Spania dukket frem, dette er en av de gode fiskerettene som serveres på små restauranter og det er en rett som de spanske husmødrene lager til familien sin

Mengdeberegning fisk

personAv lettsaltet og røktfisk trenger man vanligvis noe mindre, det gjelder også de fete fiskesortene som laks, kveite, sild og makrell
Spinatpai med røkt laks

Spinatpai med røkt laks

Både den og Bofisk sin røkte ørret er vanvittig god. Nok en strålende måte å få i seg fisk på. Etter steking topper du med finskåret røkt laks
Lun salat med røkt blåkveite

Lun salat med røkt blåkveite

I tillegg til deres egne produkter også fisk,. lørdag kjøpte vi et stykke røkt blåkveite, hvilket jeg aldri hadde smakt
Mini-koldtbord

Mini-koldtbord

Cirka halvparten bør være fisk/kjøtt. 60 g røkt skinke. Beregn ca 500 - 600 gram mat per person, inkludert tilbehør
Lun potetsalat med sennepsdressing !

Lun potetsalat med sennepsdressing !

Serveres til grillmat, røkt kjøtt og stekt fisk. Nydelig, smakfull potetsalat. Når du har kokt potetene er det meste gjort - godt & enkelt

Drømmer du om å røyke din egen laks eller bacon?

Einerøkt villaks er noe av det beste jeg vet. Varmebehandling av kjøtt og fisk gir en dårligere proteinkvalitet, gjør den vanskeligere å fordøye og tar bort en del av den gode næringen
Torsk på nye veier

Torsk på nye veier

Speket, røkt og sprøstekt  kjøtt gjør seg godt sammen med den reine smaken i torsk. Særlig viss man havner i diskusjon med mennesker, som har fått det for seg at de ikke liker fisk og særlig ikke kokt torsk

Gylne knase poteter

stor klype paprika (ikke varmt eller røkt). Tips nøye potetene i den varme oljen og bruke en fisk skive for å slå dem før jevnt belagt
3 mettende salater

3 mettende salater

Røkt ørret har enda mer smak enn røkelaks, så jeg bruker oftest det. Kjøtt, fisk og fugl bringer proteinet, og jeg liker å ha oppi litt ristede pinjekjerner eller solsikkekjerner også