Mange liker å gi det dampede pinnekjøttet det lille ekstra, med noen minutter i stekeovnen. I min familie er det tradisjon med urøkt, så jeg holder meg stort sett til det
Bruk et ekstra minuttpå å klemme til hardt i kantene slik at det er helt smokk tett. Godt syrnet smør får du ved å la det stå på kjøkkenbenken en ukes tid, eller du kan få noe veldig godt på denne måten
Dette fordi saltet ikke blir trekt ut på samme måte som når dette steames i en kasserolle. Vann ut kjøttet i alle fall dobbelt så lenge som det står på pakken
Skrell mandelpoteter og kok dem på denne måten, da blir de perfekte. Jeg har tidligere lagt ut Pinnekjøtt dampet på mandelpoteter, dampet på øl i Crock-Pot, Pinnekjøtt av lammebog og 'vanlig ' pinnekjøtt med vossakorv
Det har jo helst vært pinnekjøtt som gjelder. Slik så den ut den som havnet på benken min. På disse bena ligger kjøtt og fett i tynne lag slik at du får ikke det ene uten det andre
Derfor er får i kål en bra måte å spise kjøtt på ved at kraften fra beina vil gi solide mengder vitaminer og mineraler sammen med det sunne fettet fra dyret slik at næringen blir tatt opp i kroppen