Marinering av svinekjøtt oppskrifter

Nanbrød med marinert svinekjøtt og salat

Nanbrød med marinert svinekjøtt og salat

Det smelter på tunga og smaker lunt av deilig krydder. 500 g strimlet svinekjøtt. Saften av 1/2 lime. Oppbevares i kjøleskapet til marinering minst 2 timer før steking og gjerne lenger. 500 g strimlet svinekjøtt. Saften av 1/2 lime
Strimlet svinekjøtt i mandelsaus

Strimlet svinekjøtt i mandelsaus

Denne retten gir nok smak på grunn av andre krydder, så kan man ha i chilipulver til de som ønsker og servere i en separate bolle
Marinert indrefilet av svin

Marinert indrefilet av svin

Svinekjøtt er mørt hvitt kjøtt som passer til de fleste anledninger. Passer både til hverdags og til fest, Husk, det er alltid lov å lage sin egen variant med dine favoritturter
Svinekjøtt i nøttesaus

Svinekjøtt i nøttesaus

Brun marinerte strimler av indrefilet i en panne med litt olje, krydre med salt og pepper. no 600 g indrefilet av svin
Teriyaki marinert ytrefilet av svin

Teriyaki marinert ytrefilet av svin

Svinekjøtt er på mange måter et svært anvendelig råmateriale og utgangspunkt for et utall av retter. Teriyaki marinert ytrefilet av svin, med tomatsaus, nykål og gulerøtter
Plommeglassert svinekjøtt

Plommeglassert svinekjøtt

Her er en rett som ble veldig spennende grunnet kombinasjonen av salt, surt, sterkt og søtt. Norske plommer med svinekjøtt og indisk smak
Svinekjøtt med salsa og ris

Svinekjøtt med salsa og ris

Kjør blandinga litt i stavmiker. Mariner svinekjøtt bitane i blandinga. 300 gram svinekjøtt i bitar. 300 gram svinekjøtt
COCA-COLA marinert BIFF med bakt potet, salat og bearnaise ♫♫♥

COCA-COLA marinert BIFF med bakt potet, salat og bearnaise ♫♫♥

Marineringav biff ♫♫. Hensikten med marinering er først og fremst å gi kjøttet ekstra smak. Lyst kjøtt, som kylling og svinekjøtt tar lettere til seg smakene enn storfekjøtt, du trenger derfor en marinade med litt ekstra sterke smaker -og gjerne en blanding av søtt, salt og litt spicy
Wok med svinekjøtt og scampi

Wok med svinekjøtt og scampi

Stek kjøtt i omganger, skrell og stek scampi til den skifter farge (går kjapt)(marinerer du scampi skreller du dem før marinering)Legg alt i en skål, stek grønnsakene i to omganger til de er gylne
BCAA fra svinekjøtt (Bibinba)

BCAA fra svinekjøtt (Bibinba)

Av disse ser det ut til at leucin er den viktigste for muskevekst. Bibinba - svinekjøtt med marinerte bønnespirer