Det smelter på tunga og smaker lunt av deilig krydder. 500 g strimlet svinekjøtt. Saften av 1/2 lime. Oppbevares i kjøleskapet til marinering minst 2 timer før steking og gjerne lenger. 500 g strimlet svinekjøtt. Saften av 1/2 lime
Svinekjøtt er mørt hvitt kjøtt som passer til de fleste anledninger. Passer både til hverdags og til fest, Husk, det er alltid lov å lage sin egen variant med dine favoritturter
Gyros er en Gresk rett laget med svinekjøtt, marinaden består som regel av rødløk, hvitløk, olivenolje, rødvinseddik, honning, oregano, timian, rosmarin, salt og pepper
Svinekjøtt er på mange måter et svært anvendelig råmateriale og utgangspunkt for et utall av retter. Teriyaki marinert ytrefilet av svin, med tomatsaus, nykål og gulerøtter
Marineringav biff ♫♫. Hensikten med marinering er først og fremst å gi kjøttet ekstra smak. Lyst kjøtt, som kylling og svinekjøtt tar lettere til seg smakene enn storfekjøtt, du trenger derfor en marinade med litt ekstra sterke smaker -og gjerne en blanding av søtt, salt og litt spicy
Stek kjøtt i omganger, skrell og stek scampi til den skifter farge (går kjapt)(marinerer du scampi skreller du dem før marinering)Legg alt i en skål, stek grønnsakene i to omganger til de er gylne